Cum să jucați jocuri mecanice – sfaturi și trucuri

Multe persoane, inclusiv cele care chiar se pricep, vor încerca să vă convingă că jocurile mecanice nu aduc nimănui niciun câștig. Nu fiți descurajat. Nu este deloc adevărat! Cu siguranță este mai dificil decât în cazul altor jocuri din cazinouri, dar dacă doriți cu adevărat, puteți câștiga bani frumoși! Există chiar jucători care câștigă de mai multe ori.

Iar sentimentul pe care îl aveți atunci când câștigați la jocuri mecanice este minunat, deoarece dinamica și adrenalina vă fac experiența mai intensă.

Sigur că trebuie să câștigați ceva. Autocontrolul și pregătirea sunt cheia. Nu vă trebuie o strategie miraculoasă de joc. Este important să știți cum să jucați și cum să nu pierdeți. Și există câteva trucuri pentru a reuși. Iată-le:

1. Jucați gratuit la început

Este un joc ciudat la început, nu-i așa? Da, dar țineți minte! Încercați întâi jocul. Toate cazinourile bune vă vor permite să jucați versiuni gratuite ale celor mai bune jocuri, doar ca să vă distrați. Nu puteți câștiga bani, dar este mai important să învățați cum se joacă un anumit joc.

Acest lucru vă va permite să înțelegeți regulile și, astfel, nu veți pierde bani din cauza unor decizii mai puțin înțelepte. Învățați cum să jucați toate jocurile, chiar dacă par similare cu cele anterioare.

2. Șanse – plată

95% – acesta este numărul care ar trebui să vă intereseze înainte de a vă așeza virtual în fața unui joc mecanic. Acest număr reprezintă, desigur, șansele de câștig. Orice valoare mai mică trebuie să vă lase rece; nu vă lăsați tentat nici măcar de bonusurile mari. Deciziile raționale sunt de neprețuit.

3. Jackpoturile progresive la sloturile

Dacă ați găsit un joc care vă interesează și șansele de câștig sunt bune, jucați acolo unde găsiți jackpoturi progresive. Acest lucru înseamnă că mai multe jocuri sunt interconectate și, prin urmare, jackpotul crește mai repede.

Rețineți, totuși, că dacă nu riscați nimic, nu veți câștiga nimic. Pariurile mai mari aduc o șansă mai mare de a câștiga potul cel mare. Iar dacă v-ați născut sub o stea norocoasă, puteți câștiga chiar și cu pariuri mai mici, deși acest lucru este foarte improbabil.

4. Limite

Stabiliți-vă o limită a banilor pe care îi puteți investi pe zi, un plafon de cheltuială. Păstrați-vă capul limpede, gândiți și fiți ferm cu dvs. Prin dinamica și viteza lor, jocurile mecanice au abilitatea de a vă face să uitați de realitate.

Nu cădeți pradă puterii lor de seducție. Dacă nu vă descurcați bine și cheltuiți toți banii, luați o pauză și nu mai continuați. Șansa de a câștiga va veni în altă zi.

5. Încercați să nu câștigați instantaneu banii pierduți

Acest lucru este strâns legat de punctul 4. Niciodată, absolut niciodată, nu încercați să câștigați înapoi banii limită în aceeași zi. Veți intra într-un cerc vicios fără ieșire; la sfârșit, veți vedea că pierderile sunt dezastruoase.

Fiecare câștigător trebuie mai întâi să piardă și să învețe din asta. Norocul vă va zâmbi, dar nu încercați să alergați după el, dacă vă scapă.

6. Utilizați orice bonusuri disponibile

Investiți toți banii doar atunci când trebuie. Încercați să profitați cât mai mult de bonusurile oferite de cazinouri. Nu ezitați să schimbați cazinourile pentru a primi bonusuri de intrare. Și bonusurile de loialitate sunt atractive; cu toate acestea, ele sunt mai dificil de obținut pentru un jucător obișnuit.

Este mai ușor să obțineți un bonus de intrare. Încercați! Urmăriți toate promoțiile oferite în mod regulat de cazinouri. Fiți la curent cu ce se întâmplă în jurul dvs.! Tragerile la sorți, concursurile și rundele gratuite sunt șansele dvs. de a câștiga.

7. Fiți atent la jocurile mecanice „fierbinți“ și „reci“

Urmăriți pictogramele pentru jocuri mecanice fierbinți și reci de pe site-ul nostru web. Acestea vă vor spune dacă un anumit joc mecanic a plătit o sumă mai mare de bani (fierbinte) sau una mai mică (rece).

Normal, este mai convenabil să jucați la jocurile fierbinți și să încercați să profitați de „valul de generozitate”; cu toate acestea, unii jucători se specializează pe jocurile mecanice reci și cred că ei vor fi cei care le vor „prăda”. Dvs. alegeți ce strategie să utilizați.

8. Luați jocurile mecanice ca pe o distracție

Este un joc. Nimic mai mult. Nu planificați să jucați jocuri mecanice ca „serviciu full-time”, pentru a vă asigura un venit regulat. Nu așa funcționează jocurile mecanice. Atunci când pariați într-un cazinou, puteți câștiga de mai multe ori, într-o anumită măsură – este posibil.

Dar statisticile nu spun același lucru și pentru jocurile mecanice. Prin urmare, nu este bine să așteptați miracole de la ele. Este vorba în principal de noroc și nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu este așa.