Jucați sloturi online în mod responsabil

Jucați sloturi online în mod responsabil

Jucați sloturi online? Ați auzit de persoane dependente de jocurile de noroc? Credeți că acest lucru nu vi se poate întâmpla dvs.? Trebuie să citiți acest articol.

Dependența de sloturi

Dependența de sloturi este o dependență ca oricare alta. Multe persoane sunt dependente de alcool, droguri, sex, țigări, jocuri video și multe alte vicii ale zilelor noastre. Printre acestea se numără și jocurile pe computer sau jocurile de noroc online.

Persoanele cu o anumită labilitate psihică au șanse mai mari să devină dependente. Dar chiar și cele puternice pot fi covârșite de situațiile dificile din viața lor. Odată ce o persoană devine deprimată, trebuie să uite de orice vicii cărora le-ar putea cădea pradă. Nu jucați niciodată atunci când sunteți obosit, când aveți probleme personale sau vă aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe narcotice.

Prevenirea dependenței de jocuri online

Toate cazinourile și site-urile de jocuri de noroc online oferă diverse instrumente pentru prevenirea dependenței. Acesta este un set de limite care vă restricționează jocul. Dar este responsabilitatea jucătorului să-și seteze limitele între care joacă. Gândiți-vă la acest lucru înainte de a începe să jucați.

Limitarea pierderilor

Este la latitudinea dvs. să determinați suma pe care sunteți dispus să o pierdeți la joc. Aceasta ar trebui să fie o sumă care nu v-ar pune în pericol bugetul familiei sau economiile. După stabilirea acestei limite, sistemul cazinoului vă împiedică să pierdeți mai mult.

Limitarea timpului de joc

Multe cazinouri oferă oportunitatea de a restricționa timpul pe care îl petreceți jucând. Prin urmare, nu trebuie să vă neglijați serviciul, prietenii și familia din cauză că vă jucați prea mult timp jocuri de noroc.

Cum îmi pot da seama dacă am devenit dependent de jocurile de noroc?
Există multe teste disponibile online, iar rezultatele acestora ar trebui să evalueze gradul de dependență față de jocurile electronice. Cu toate acestea, puteți încerca și să răspundeți la următoarele întrebări:

  • Cheltuiesc mai mult cu jocurile de noroc decât îmi pot permite să cheltuiesc pentru divertisment?
  • Încerc să recuperez pierderile din zilele anterioare jucând mai mult?
  • Doresc să-mi rezolv problemele financiare cu ajutorul jocurilor de noroc?
  • Joc jocuri de noroc atunci când ar trebui să lucrez?
  • Prefer să joc jocuri de noroc în loc să mă întâlnesc cu prietenii?
  • Petrec mai mult timp cu jocurile de noroc decât cu familia?
  • Amân rezolvarea problemelor pentru a juca jocuri electronice?
  • Încerc să-mi îmbunătățesc starea psihică negativă și depresia jucând, sau joc atunci când sunt epuizat și obosit?Combin alcoolul, narcoticele și jocurile de noroc?
  • Joc mai mult timp decât planificasem inițial?

Dacă ați răspuns DA la una sau mai multe întrebări, acesta este primul semn al dependenței dvs. Nu o subestimați.

Sunt dependent de jocuri de noroc, ce trebuie să fac?

Dacă vă puteți recunoaște dependența, acesta este primul pas important pentru remedierea problemei. Pasul următor implică blocarea temporară a conturilor dvs. de joc sau, cel puțin, stabilirea limitelor necesare.

Rareori veți putea face acest lucru singur, așa că veți avea nevoie de ajutorul celor apropiați. Una dintre posibilități este să discutați cu familia dvs. și să rezolvați problema împreună. Dacă vă temeți de reacția familiei dvs., contactați un psiholog pentru ajutor sau contactați centrele de asistență anonimă.