Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un frigider Indesit

Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un frigider Indesit

Am discutat anterior despre frigiderele LG si la ce sunt bune acestea. Acum venim cu o alta gama cunoscuta si apreciata, mai exact frigiderele Indesit.

Dintr-o gama variata de produse electrocasnice clientii sunt nevoiti sa-si aleaga un produs potrivit nevoilor lor. In prezent exista zeci de firme producatoare de aparate electrocasnice care va pun la dispozitie sute de poduse disponibile in magazine.

Cunoscuta companie Indesit are o experienta vasta in domeniu, fiind producator si distribuitor de produse electrocasnice precum: masini de spalat, frigidere Indesit, cuptoare si plite electrice, aragaze, masini de spalat vase, combine frigorifice, congelatoare.

Firma este recunoscuta datorita produselor de calitate si serviciilor pe care le ofera clientilor. Indesit a incercat sa usureze viata oamenilor prin produsele pe care le-a lansat pe piata electrocasnicelor si a incercat sa le sporeasca confortul, lansand produse de top.

Celebrele frigidere Indesit sunt recunoscute atat in tara noastra, cat si peste hotare ca fiind printre cele mai calitative frigidere de pe piata electrocasnicelor care au inregistrat vanzari-record inca de la primele modele lansate.

Din cauza crizei financiare care se resimte la nivel mondial, firma Indesit a hotarat sa ia masuri impotriva acestui fenomen, lansand de curand o serie de frigidere Indesit dotate complet cu alimente si bauturi spre comercializare. Firma comercializeaza in prezent aceste frigidere Indesit pline cu alimente pentru a face fata concurentei mult prea puternice.

Aceasta strategie de marketing de a scoate la vanzare frigidere Indesit umplute, la acelasi pret cu cele goale, a dat rezultate si a reusit sa atinga performantele de a creste numarul vanzarilor in doar doua luni cu 10% in plina criza economica.

Singurul impediment care ar putea interveni in acest process de comercializare ar fi ca alimentele sa se altereze, in conditiile in care distribuitorii nu ar avea grija sa conecteze frigiderele la o sursa de curent electric pe perioada expunerii acestora in magazinele de prezentare.

Producatorii sustin ca frigiderele vor fi echipate cu produsele alimentare inca de la iesirea din fabrica si care detin un termen de expirare indelungat. Produsele vor fi alese cu grija, in functie de pretul frigiderului.

Astfel frigiderele cu costuri mai mari vor cuprinde alimente mai scumpe si mai rafinate, eventual delicatese rare, iar cele cu costuri mai mici vor include alimente cu termen de expirare prelungit si cu preturi ieftine si accesibile.

Pe langa acesta linie de produse originala (frigidere Indesit umplute), firma Indesit vrea sa includa in lista de oferte promotionale si o alta idee inedita. Fiecare aragaz scos la vanzare va fi vandut cu un preparat realizat la rotisor, iar masinilor de spalat li se vor adauga articole vestimentare bonus sau un pachet de detergent cu cantitate mare oferit gratuit.