Care este diferenta intre o cada de copii si una de bebelusi

Care este diferenta intre o cada de copii si una de bebelusi

Cadita de copii este asemanatoare cu o cadita de bebelusi, numai ca are dimensiuni mai mari. Unele modele de cadita de copii pastreaza scaunul de siguranta, altele nu.

Atunci cand doriti sa alegeti o cadita de copii, alegeti un model in functie de modul in care copilul dumneavoastra obisnuieste sa se comporte in baie.

Daca, de obicei cel mic este agitat in timpul baitei achizitionati odata cu aceasta cadita de copii si accesorii de baie cu jucarii.

Este important sa aveti rabdare in timpul baitei

Este important sa va pastrati timp si sa aveti rabdare in timpul baitei. In acest fel il incurajati pe cel mic sa isi faca un ritual igienic prin folosirea de cadita de copii si il ajutati sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea prin jocuri.

Puteti folosi in cadita de copii o multime de jucarii care sa-i atraga atentia. De la vapoare, nave si masini din plastic si din cauciuc care pot pluti pe apa si pana la rate sau alte animale. Gasiti in magazine si soldati din acelasi materiale.

Va puteti imagina alaturi de copii o multitudinea de jocuri si de povesti pentru a face baita mai distractiva in cadita de copii. Astfel, o sa observati ca cel mic nu va mai fi agitat in cadita de baie de copii, nu va mai plange cand il spalati pe cap si nici nu va mai fi morocanos dupa baita. O cadita de copii poate deveni locul unor momente amuzante daca folositi accesorii de baie potrivite.

Mamicile folosesc produse de baie speciale pentru copii in astfel de cadite

Foarte multe mamici folosesc in cadita de copii produse de baie speciale pentru copii in cadita de copii. Puteti achizitiona sampon pentru copii in sticlute in forma de masinute, flori, copaci etc. O cadita poate avea o forma dreptunghiulara sau ovala (exista mai multe forme din care poti alege) atat in cazul celor de copii cat si de bebelusi.

De asemenea, in cadita de copii puteti apela la spuma de baie in sticlute colorate si in forme inedite. In loc de buretii clasici de baie folositi bureti in forma de flori, colorati sau manusi de baie in forme de pasari, animale, flori sau imprimate cu persoanaje din desene animate.

Asadar, pentru o baita zilnica nu va trebuie o cadita de copii scumpa sau realizata de catre o firma de renume international. Va trebuie numai o cadita de copii sigura in care va puteti juca alaturi de copilul dumneavoastra fara sa va temeti de accidente sau alte pericole.

Indiferent cat de sigura vi s-ar parea o cadita de copii niciodata nu trebuie sa lasati copilul in cadita de copii nesupravegheat.