Ce pot transporta autoutilitarele

Ce pot transporta autoutilitarele

Autoutilitarele sunt vehicule utilizate pentru transportul de bunuri sau de grupuri de oameni. In prezent, exista autoutilitare de toate marimile si formele, variind de la versiunea clasica la cea de mini. Exista si autoutilitare Iveco de cinci metri lungime, insa cele mai mari de acesta lungime sunt clasificate ca si camioane.

Prima generatie de autoutilitare

Prima generatie de autoutilitare americane au fost in anii 1960. Autoutilitarele sunt vehicule inferioare camioanelor, asemanatoare cu furgonetele.

Autoutilitarele standard au fost inovate de catre Ford. Cei de la Ford au avut ideea de a muta motorul autoutilitarei sub o capota scurta, folosind stopuri si componente de camion. De-a lungul timpului, autoutilitarele au evoluat in forme mai elegante.

Autoutilitarele sunt destinate atat pentru transportul de marfa, cat si pentru transportul de persoane. Dintre producatorii de autoutilitare enumeram Iveco, Citroen, Chevrolet, Dodge, Fiat, Seat, Mazda, Mercedes, Mitsubichi, Nissan, Opel, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Honda, Suzuki etc

Exista autoutilitare care sunt fabricate si echipate in asa fel incat sa poata transporta atat marfa cat si persoane. Aceste autourilitare au locuri pentru pasageri in fata. De asemenea, exista autoutilitare de transport persoane care pot avea si 15 locuri.

Autoutilitarele sunt folosite si pentru transportul de bagaje de la hotel la aeroport si invers

Pentru ca sunt o afacere de succes, autoutilitarele sunt folosite si pentru transportul de bagaje de la hotel la aeroport si invers. In functie de scopul autoutilitarei, aceasta poate fi echipata cu diferite accesorii.

Autoutilitarele Mercedes, de exemplu sunt folosite in viata noastra de zi cu zi ca ambulante, rulote, taxi, masini de curierat etc. In interiorul localitatilor, autoutilitarele sunt folosite ca microbuze. Autoutilitarele mai sunt folosite si pentru transportul copiiilor spre scoala. Autoutilitarele de transport persoane sunt echipate cu centuri de siguranta pentru fiecare pasager.

Autoutilitarele de transport marfa au trei locuri in fata, dintre care unul pentru sofer. In spatele soferului exista zona destinata transportului de marfa. Autoutilitarele pot fi echipate si cu un portbagaj deasupra.