Totul despre autoutilitarele Mercedes

Totul despre autoutilitarele Mercedes

Autoutilitarele Mercedes sunt foarte populare in lume, dar si in Romania. Cele mai cunoscute autoutilitare Mercedes sunt cele din gama Mercedes-Benz Sprinter. Mercedes Benz Sprinter este o gama de autoutilitare Mercedes comerciale, construite pentru prima data in Stuttgart, Germania.

Aceste autoutilitare Mercedes pot fi usoare sau grele. Si pot fi utilizate pentru transportul persoanelor sau de marfuri. Autoutilitarele Mercedes sunt concepute in principal pentru mediul de afaceri. Cu toate acestea, multe dintre autoutilitarele Mercedes sunt ale utilizatorilor privati (adica persoane fizice).

Autoutilitarele Mercedes sunt folosite de catre companii ca Microsoft pentru transportul angajatilor. Exista tari in care autoutilitarele Mercedes sunt folosite de catre politie (de exemplu cazul Chinei).

Autoutilitarele Mercedes

Autoutilitarele Mercedes nu sunt comercializate ca vehicule de familie. Cu toate acestea, sunt familii care apeleaza la autoutilitarele Mercedes de transport marfuri pentru uzul gospodaresc. Rolul autoutilitarelor Mercedes este de a asigura transportul (fie de marfuri, fie de persoane), in localitati, unde nu au voie camioanele. De asemenea, si acele autoutilitare second hand Mercedes sunt foarte utile.

Majoritatea autoutilitarelor Mercedes au tonaje mici si au motoare de 130 CP, clasa 8. in princiupiu, autoutilitarele Mercedes au aceleasi caracteristici. Autoutilitarele Mercedes sunt facute in Germania si folosesc motoare si directie Bosh.