Autoutilitarele Iveco

Autoutilitarele Iveco – Cum se pot folosi?

Autoutilitarele Iveco au aparut in 1978. Primele autoutilitare Iveco s-au numai Iveco Daily si au fost vandute si sub numele de Fiat Daily. A doua generatie de autoutilitare Iveco Daily a aparut in 1990 si a avut o cabina complet revizuita si imbunatatita pe motor. La acea vreme motoarele de autoutilitare Iveco aveau 2.5 L.

Autoutilitarele Iveco sunt de diferite tonaje, de la 1,5 la 3,5 tone. Autoutilitarele Iveco sunt autoutilitati inchise duble, cu platforma metalica, din aluminiu, cu prelata ca structura. Motoarele de la autoutilitarele Iveco au putere mare si sunt complexe.

Aceste autoutilitare Iveco sunt fabricate cu motoare de 116 CP, 134 CP, 144 CP, 174 CP. Piesele si materialele de pe autoutilitarele Iveco sunt fabricate in cinci tari. In Franta, Italia si Germania se fabrica motoarele si cutiile. Transmisia la autoutilitarele Iveco este mai mare.

La ce pot fi folosite autoutilitarele Iveco?

Autoutilitarele Iveco pot fi, la fel ca si autoutilitarele Mercedes, de marfa, de exemplu trei locuri in fata si restul spatiului este folosit pentru transportul de marfa. Spatiul destinat depazitarii marfurilor poate fi separat de locurile din fata printr-un perete despartitor.

Mai exista si autoutilitare Iveco cu 8+1 locuri. Scaunele sunt asezate pe cate doua randuri si in fata un loc pentru sofer. De asemenea, autoutilitarele Iveco destinate transportului de persoane pot avea si 16 locuri, unde scaunele sunt asezate tot pe doua randuri.

Chiar si acele autoutilitare second hand Iveco fac parte din concernul Iveco (Industrial Vehicule Corporation). In Romania, autoutilitarele Iveco sunt foarte populare in transportul de marfa.

Cu autoutilitarele Iveco se transporta alimente, bauturi, materiale de constructii, echipamente, utilaje etc. De asemenea, autoutilitarele Iveco de transport marfuri sunt folosite pentru curierat.