Cadita dus dreptunghiular

Cadita dus dreptunghiular

O cadita de dus este extem de importanta intr-o cabina de dus, reprezentand baza acesteia. O cadita de dus se alege in functie de forma si de dimensiunile unei cabine de dus. O cabina de dus dreptunghiulara va avea de cele mai multe ori o cadita de dus dreptunghiulara.

Aceasta cadita de dus dreptunghiulara nu isi pierde din caracteristicile si din rolul sau datorita formei pe care o are, ea respectand aceleasi detalii tehnice ca si oricare alta cadita de dus.

O cadita de dus dreptunghiulara poate fi fabricata din mai multe tipuri de materiale. Astfel, o cadita de dus dreptunghiulara poate fi fabricata din materiale acrilice, fonta emailata, materiale plastice, ceramica etc.

Cele mai populare modele de cadita de dus dreptunghiulare

Cele mai populare modele de cadita de dus dreptunghiulare sunt fabricate din ceramica pentru ca au preturi mai scazute. Cele mai rezistente modele de cadita de dus dreptunghiulara sunt cele din fonta emailata, insa acestea au preturi ridicate.

O varianta de mijloc o reprezinta cadita de dus dreptunghiulara fabricata din materiale acrilice. Ele sunt extrem de rezistente si de durabile in timp si se intretin foarte usor.

Datorita suprafetei alunecoase acestea sunt foarte usor de curatat. Preturile unor astfel de modele de cadita de dus dreptunghiulara sunt accesibile oricarui buzunar. In plus, o cadita de dus dreptunghiulara de acest gen se intaleaza foarte usor si rapid.

O cadita de dus dreptunghiulara nu este foarte populara printre modelele de cabina de dus. Cele mai multe cabine de dus sunt instalate cu o cadita de baie patrata, mai ales o cadita de 80X80 pentru ca ocupa foarte putin spatiu.

Aceasta cadita de dus dreptunghiulara este destinata dusurilor de dimensiuni mari, care ocupa mult spatiu in baie. Asadar, este indicat sa achizitionati o cadita de dus dreptunghiulara doar daca aveti spatiu in baie.

O cadita de dus dreptunghiulara clasica de cabina de dus poate de 90X70. Celelalte optiuni care sunt disponibile in dimensiuni pentru o cadita de dus dreptunghiulara sunt de 90×76.

Pentru baile de dimensiuni mari, unde se poate instala o cabina de dus mare se poate achizitiona o cadita de baie dreptunghiulara de 100X80 sau chiar de 170X75. Pentru ultimele doua variante de cadita de dus dreptunghiulara trebuie sa stiti ca acestea ocupa o portiune foarte mare dintr-o baie.