Cadita de dus din Ceramica

Cadita de dus din Ceramica – Buna sau nu? Se recomanda alt material?

Cadita dus ceramica un dublu rol in cabina de dus. Pe de o parte cadita dus ceramica are rolul de a asigura o suprafata non-alunecoasa in interiorul cabinei de dus, iar pe de alta parte are rolul de a proteja podeaua de sub dus.

Caracteristicile unei cadite de dus din ceramica

Cadita ceramica este rezistenta la apa si la greutate si are, de asemenea, si un aspect foarte placut. Exista diferite dimensiuni de cadita dus ceramica pe piata. In general, o cadita dus ceramica vine odata cu intreaga cabina de dus.

Dar, in cazul in care ati achizitionat o cabina de dus cu o cadita de baie mai ieftina atunci puteti cumpara o cadita dus ceramica pentru cabina de dus. In felul acesta o sa aveti mai multa stabilitate in timpul dusului, picioarele nu o sa va inghete pana cand cadita se incalzeste. In plus, cu o cadita dus ceramica va puteti bucura de economisirea timpului cu intretinerea si curatenia.

O cadita dus ceramica este o cadita de inalta calitate, deoarece rezista la uzura si are o durata de viata foarte lunga. O cadita dus ceramica este solida si poate avea o greutate destul de mare, in comparatie cu o tavita acrilica. Unii oameni gasesc un dezavantaj in greutatea de la cadita dus ceramica, insa odata instalata pe o cabina de dus stabila nu trebuie sa va mai faceti probleme cu privire la greutatea ei.

Avantajul unei cadite de dus din ceramica

O cadita dus ceramica are avantajul de a se intretine foarte usor. O cadita dus ceramica nu necesita curatire suplimentara, astfel puteti curata cadita dus ceramica foarte usor cu ajutorul unor detergenti speciali. Pentru a curata cadita dus ceramica puteti folosi o carpa moale sau un burete. Unii specialisti afirma ca nu este indicata folosirea de perii sau bureti aspri in curatarea suprafetei de la cadita dus ceramica.

O cadita de dus ceramica poate avea mai multe forme, modele si stiluri. O cadita dus ceramica poate fi patrata, dreptunghiulara, rotunda, semirotunda etc. Cadita ceramica trebuie sa se potriveasca modelului si formei de la cabina de dus. Stilul de la cadita dus ceramica poate fi diferit de cabina de dus. Puteti avea o cabina de dus traditionala, dar cadita de dus sa aiba un stil modern.