Jocul Mecanic Ariana

Jocul Mecanic Ariana – Reguli și Informații

Lumea necunoscută a mării, comori, sirene și o frumoasă prințesă. Aceasta este o scurtă descriere a jocului Ariana, noul produs Microgaming. Marea conține diverse mistere ascunse, dar, mai dincolo de toate, are și premii foarte generoase.

Ariana este un joc electronic video cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de pariu, care vă spune povestea prințesei sirene Ariana. Dar, dacă vă așteptați la efecte elaborate, imagini încântătoare și un adevărat ospăț vizual, s-ar putea să fiți dezamăgiți. Acest joc se bazează pe alte lucruri, nu pe aspectul audiovizual. Partea grafică nu e deloc rea, dar nu iese în evidență.

Jocul încearcă să vă atragă în alt mod

De exemplu, prin caracteristicile sale speciale. Permiteți-ne să vi le prezentăm pe cele două care credem că vă vor plăcea cel mai mult. Prima caracteristică e reprezentată de „simbolurile extinse”, adică atunci când obțineți 3 simboluri identice pe prima rolă.

Dacă și celelalte role conțin aceste simboluri și ele se află pe linia de pariu, sunt completate automat în toate câmpurile. Și, desigur, acest lucru înseamnă câștiguri importante.

A doua caracteristică interesantă constă în rotiri gratuite. Simbolul stea este legat direct de rotirile gratuite. Dacă rotiți 3 simboluri stea în orice câmp de pe cele cinci role, câștigați imediat 15 rotiri gratuite. Desigur, rotirile se cumulează dacă reușiți să obțineți din nou 3 simboluri stea în cursul rotirilor gratuite. Jocul include și popularele simboluri Wild, care oferă cel puțin câștiguri micuțe atunci când sunt asociate unei combinații reușite.

Cel mai mic pariu acceptat este de 0,25 euro

Cel mai mic pariu acceptat este de 0,25 euro, iar suma maximă pe care o puteți câștiga este de 30.000 euro. Dacă vă plac jocurile electronice cu teme acvatice, acesta este jocul potrivit pentru dvs.