Frigiderele LG

Frigiderele LG – Cand Au Aparut? Merita Cumparat Un Frigider De La Aceasta Companie?

Din multitudinea de produse frigorifice existente in magazine la ora actuala se fac remarcate celebrele frigidere LG de o calitate superioara si cu o rezistenta uimitoare. Compania LG, cu o vechime de peste 80 de ani, a lansat o serie de frigidere LG prevazute cu functii multiple si care au inregistrat vanzari-record inca de la primele modele lansate.

Multe din modelele de frigidere LG fac parte din clasa A+, ceea ce le ofera un statut privilegiat datorita faptului ca au un consum redus de energie, aceste frigidere LG consumand cu 25% mai putin decat produsele echivalente din clasa A.

Mai multe modele sunt extrem de economice din punct de vedere energetic, fiind incluse in categoria frigidere LG din clasa A+ +, ceea ce inseamna un consum redus cu 50% fata de clasa A.

Ce le scoate in evidenta?

Celebrele frigidere LG se fac remarcate si printr-un design atractiv extrem de special care le individualizeaza fata de restul modelelor existente in gama de produse oferita de firmele producatoare concurente.

Din categoria frigidere LG fac parte mai multe modele de tipul: frigidere cu doua usi, frigidere cu o singura usa, frigidere prevazute cu ventilatie, combina frigorifica si frigiderul care include si congelator.

Aceste frigidere LG indeplinesc mai multe functii si sunt dotate cu multe componente suplimentare care participa la functionalitatea acestora si la imbunatatirea ciclului de racire pentru conservarea optima a alimentelor la temperaturi adecvate.

Functiile frigiderelor LG

Printre aceste componente/ functii suplimentare se numara urmatoarele: un display LCD, o telecomanda pentru activarea altor functii, alarma pentru atentionare in cazul in care usa nu este inchisa si temperatura nu este cea optima, un sistem de blocare a usilor pentru copii, picioare reglabile, usa reversibila, radio fm, dozator de gheata, dozator de suc etc.

Capacitatea de depozitare a acestor frigidere LG este de 350 L, depasind cu 50 L capacitatea altor produse de acest tip. Un alt avantaj al produselor LG il reprezinta compartimentarea.

Existenta a trei compartimente: unul pentru legume, unul pentru fructe si altul destinat sticlelor fac din aceste frigidere Bosch unele extreme de practice si usor de utilizat de catre gospodinele care isi doresc o organizare corecta a alimentelor folosite in bucatarie.

Culorile predominante ale acestor frigidere LG sunt albul, gri-ul metalizat si, mai nou, negru. Paleta de culori le confera produselor din gama LG un design modern, atractiv care se remarca printr-un plus de eleganta si stil si prin originalitate.