Cum alegi o cada pentru dusul tau

Cum alegi o cada pentru dusul tau

Cadita dus este parte a cabinei de dus si se gaseste in toate formele si stilurile. Preturile de la cadita de dus variaza in functie de forma, stil, dimensiune si materiale. Astfel, exista cadite in tot atatea modele cate exista si cabine de dus. Exista, de exemplu cadita de dus dreptunghiulara, patrata, rotunda, semirotunda etc din care puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu stilul baii, dar si cu dimensiunile acesteia.

O cadita de dus este piesa cea mai de incredere dintr-o cabina de dus, ea fiind cea care fereste utilizatorul de alunecare, care opreste apa sa se scurga in interiorul baii si cea care da un aspect placut si curat cabinei de dus si, implicit baii. O cadita de dus este proiectata sa se potriveasca cabinei de dus si sa opreasca apa sa ajunga sub dus.

In felul acesta, cadita de dus opreste aparitia bacteriilor, a mucegaiului si a igrasiei. De asemenea, cadita de dus elimina mirosurile neplacute si umiditatea din baie. O cadita de dus poate fi fabricata din acril, ceramica, plastic, fonta emailata etc. O cadita de dus ceramica are un aspect curat si stralucitor. O cabina de dus din fonta emailata este foarte rezistante si are o durata de viata extrem de lunga, insa poate fi costisitoare.

O cadita de dus din acril este mai ieftina, insa nu are o rezistenta deosebita. Spre deosebire de cadita de dus din fonta emailata, la cadita de dus din acril nu este nevoie sa asteptati pana se incalzeste. Cu toate acestea, o cadita de dus din acril este mai rezistenta si mai durabila decat o cadita de dus din materiale plastice. Aceasta, desi are preturi scazute, nu sunt rezistente in timp.

Indiferent de tipul de cadita de dus pe care il alegeti, aceasta trebuie sa fie eleganta si practica. O cadita de dus trebuie sa aiba un aspect curat si sa distraga atentia de la caracterul de baie. De obicei, o cadita de dus este usor de curatat si usor de intretinut. Inafara de spalarea cu detergent si de clatirea cu apa nu trebuie sa acordati tratamente de intretinere la cadita de dus sau la cabina de dus

Cada de dus inalta

Cadita dus inalta este din ce in ce mai populara. Daca in trecut oamenii preferau o cadita de dus joasa, acum nevoia de a proteja pardoseala de infiltrarea apei, a dus la cresterea popularitatii pentru cadita dus inalta. cadita dus inalta este solutia ideala de retinere a apei in cabina de dus. O cabina inalta are aceeasi calitate ca si o cabina joasa sau standard, insa avand peretii mai inalti retine mai multa apa in interior si opreste apa sa se scurga pe podeaua din baie.

Folosind o cadita dus inalta protejati baia de inundatie, igrasie, pete, umiditate in exces, mucegai si bacterii. Protejati mobilierul din lemn, in cazul in care baia dumneavoastra este dotata cu un mobilier de lemn si nu va mai faceti probleme pentru uscarea micilor covorase din baie. O cadita dus inalta este mai costisitoare decat una joasa, iar daca achizitionati o cabina de dus echipata cu o cadita dus inalta, aceasta poate fi mai scumpa decat una standard.

O cadita dus inalta este usor de instalat si de montat in orice interior de cabina de dus si se gasesc in diferite forme. Asadar, exista cate o cadita dus inalta pentru orice tip de cabina de dus. Daca aveti deja o cabina de dus dreptunghiulara si va doriti achizitionarea de cadita dus inalta, si aceasta trebuie sa aiba aceeasi forma ca si cabina de dus. Instalarea de cadita dus inalta nu este cu nimic diferita fara de o cadita de dus standard.

O cadita dus inalta poate avea mai multe forme, ca de exemplu: cadita dus inalta patrata, cadita de dus dreptunghiulara, pentagonala, rotunda, semirotunda etc. In afara de aceste forme, o cadita dus inalta poate avea si forma personalizata, care este mai costisitoare. In cazul unei cabine de dus cu hidromasaj o cadita dus inalta este echipata cu duze de hidromasaj din care jetul de aer tasneste pentru un masaj complet.

O cadita dus inalta protejeaza si utilizatorul nu numai pardoseala din baie. O cadita dus inalta impiedica alunecarea si reduce riscul de accidentare in cabina de dus. Foarte multi experti recomanda cadita de dus inalta pentru persoanele in varsta sau pentru copii. cadita dus inalta este, de asemenea proiectata cu o suprafata anti-alunecare care ridica nivelul de protectie si de siguranta din interiorul cabinei de dus.