Frigiderele Bosch

Jocuri electronice pentru mai mulți jucători

Poate ne veți contrazice, spunând că în cazinouri se organizează de ceva vreme turnee de jocuri electronice. Însă modul pentru mai mulți jucători este complet diferit de un turneu.

Turneele nu uneau jucătorii în adevăratul sens al cuvântului. În turnee, jucătorii concurau unul împotriva altuia și doar cel mai bun lua premiul.

Jocurile în echipă pentru mai mulți jucători de pe Internet pot constitui o sursă de inspirație

Jocurile în echipă pentru mai mulți jucători de pe Internet pot constitui o sursă de inspirație (de exemplu, World of Tanks), în acestea un grup de jucători jucând și colaborând pentru atingerea unui scop comun.

Același principiu se află și la baza jocurilor electronice online pentru mai mulți jucători. Jucătorul are ocazia să creeze o sală virtuală și să își invite prietenii și alți jucători. Jucătorii dintr-o sală virtuală se joacă la același joc electronic pentru mai mulți jucători.

Nu numai că pot discuta între ei, dar și colaborează pentru atingerea aceluiași obiectiv – să pună mâna pe jackpot sau pe un câștig mare în rundele bonus.

Când unul dintre ei reușește să obțină o rotire gratuită, toți jucătorii din sală obțin automat la rândul lor rotiri gratuite. Când unul dintre ei reușește să deblocheze un joc bonus, acesta este deblocat automat pentru toți jucătorii din sală.

Acest tip de joc nu înseamnă doar distracție, ci creează și menține relații între jucători. De aceea, jocurile electronice online au fost supranumite sloturi pentru comunitate.