Frigiderele Bosch

Frigiderele Bosch – Isi merita banii?

In bucataria oricarei locuinte exista un frigider. Frigiderul este unul din acele miracole ale lumii moderne, care a schimbat mult viata oamenilor si nivelul de confort al acestora. Inainte de aparitia frigiderului singura modalitate de a conserva alimentele era depozitarea lor in sare.

Frigiderul este folosit pentru a conserva alimentele la o temperatura scazuta optima, in acest fel ele pastrandu-si prospetimea un timp mai indelungat.

Dintr-o gama larga de produse electrocasnice existenta in prezent in magazinele de specialitate clientii pot alege unul din celebrele frigidere Bosch puse la dispozitie de marea companie producatoare de electrocasnice Bosch.

Aceste frigidere Bosch s-au facut remarcate printr-o calitate superioara si o rezistenta uimitoare in timp, fiind foarte durabile si extrem de utile in bucataria oricarei locuinte. Compania Bosch, cu o vechime de peste 120 ani, a lansat o serie de frigidere Bosch prevazute cu functii multiple si cu o tehnologie inovatoare de functionare.

Multe din modelele de frigidere Bosch fac parte din clasa A+, ceea ce le ofera un statut privilegiat datorita faptului ca au un consum redus de energie, aceste frigidere Bosch consumand cu 25% mai putin decat produsele echivalente din clasa A. Aceste frigidere Bosch sunt extreme de economice datorita faptului ca sunt incluse in categoria frigidere Bosch din clasa A+ +, ceea ce inseamna un consum redus cu 50% fata de clasa A.

Aceste frigidere Bosch indeplinesc mai multe functii si sunt dotate cu mai multe componente suplimentare care participa la functionalitatea acestora. Printre aceste componente/ functii suplimentare se numara urmatoarele: un display LCD (precum au si frigiderele LG), o telecomanda pentru activarea altor functii, alarma pentru atentionare in cazul in care usa nu este inchisa si temperatura nu este cea optima, un sistem de blocare a usilor pentru copii, picioare reglabile, usa reversibila, radio fm, dozator de gheata, dozator de suc etc.

Celebrele frigidere Bosch se fac remarcate si printr-un design atractiv extrem de special si o serie de accesorii suplimentare care le confera acestora un strop de originalitate. Capacitatea de depozitare a acestor frigidere Bosch este de 350 L, depasind cu 50 L capacitatea altor produse de acest tip din categoria frigidere sau combine frigorifice.

Un alt avantaj al produselor comercializate de compania Bosch il reprezinta compartimentarea si accesorizarea. Impartirea spatiului din interiorul acestor frigidere Bosch in trei compartimente: unul pentru legume, unul pentru fructe si altul destinat sticlelor fac din aceste frigidere Bosch unele extreme de utile.