De ce sa cumperi o masina de tuns iarba manuala

De ce sa cumperi o masina de tuns iarba manuala?

De ce sa cumperi o masina de tuns iarba manuala???

1. Este usor de utilizat:

Pur si simplu incepeti sa cositi; mai usor de atat nici ca se poate! Nici o alimentare cu benzina, fara prelungitoare care trec prin fereastra bucatariei, nici excursii de ultim moment la statia de benzina, doar impinge si mergi! Cositoarele manuale sunt usor de utilizat. Oricine care sugereaza altfel inseamna ca nu s-a atins de una de mai bine de douazeci de ani. Acum, cositoarele manuale cu noua tehnologie „taiere fara contact” usureaza si mai mult impinsul.

2. Mai sanatoasa pentru iarba ta:

FAPT: o masina de tuns cu cilindru este prima si singura optiune pentru terenurile de golf, terenuri de tenis si peluze pentru concerte in intreaga lume. Acest lucru este din cauza procesului de taiere. O masina de tuns cucilindru (chiar si fara contact) taie frumos fierele de iarba, in timp ce cositoarele rotative, perie frezele si cositoarele laterale taie intr-o actiune izbitoare.

O cositoare cilindru prin urmare, lasa o taietura mai curata care se vindeca mai repede si este mai putin predispusa la deshidratare (provocand rumenirea varful) si a bolilor. Rezultatul final este un gazon mai sanatos, mai verde si de o calitate mia buna.

3. Nu necesita intretinere:

Cel mai mare avantaj pentru cositorile manuale este acela ca n-au nevoie de reparatii de restaurare! Este adevarat, nici schimbatul uleiul, nici schimbarea bujiilor si nici irosirea unei dimineti de duminica incercand sa o faci sa mearga.

4. Este practic silentioasa:

Este duminica dimineata, acum sa fim cinstiti, ce ar prefera familia ta intr-adevar sa auda venind dinspre gradina voastra? Zgomotul iritant al unei mici si pricajite cositori electrice, sufocarea si macinarea unui motor de cosit pe benzina sau torsul bland al unei cositoare impinse? Sa fim seriosi… cred ca fiecare dintre noi stie care ar fi raspunsul.

5. Fara combustibil si fara energie = eliminarea costurilor de alimentare:

Pentru ca tu esti motorul, nu platiti furnizorul de energie electrica pentru a va produce energie si nu platiti compania de benzina pentru a extrage combustibilul din fosilele vechi si de neinlocuit in numele dumneavoastra.

In schimb folositi energia dumneavoastra din timpul mersului si pe deasupra este si sanatos pentru organismul vostru.

6. Greutate redusa:

Este suficient de usoara pentru a fi agata de peretele baracii dumneavoastra, variind in greutate de la 5,5 kilograme la peste 7 kilograme; cositoarele manuale cu siguranta au devenit mult mai usor de folosit decat predecesorul Victorian, primul model care imi trece acum prin minte.

Cositoarele electrice cantaresc in medie in jur de 13 kilograme si cele pe benzina in medie cantarestec peste 40 de kilograme!

7. Nu polueaza:

Pentru multi oameni acesta este motivul cel mai important. Stiati ca utilizand o ora o cositoare pe benzina, aceasta elimina mai mult de 1.000 g de dioxid de carbon? sau conform graficelor din Marea Britanie emisiile produse de utilajele pentru ingrijirea gradinilor care sunt alimentate pe benzina emit 2.1 la suta din emisiile de hidrocarburi din Marea Britanie?

Din fericire cu ajutorul unei cositori manuale nu veti mai polua planeta. Nu ne putem ascunde de efectele incalzirii globale si de degradarea stratului de ozon, deci am putea face ceva pentru a preveni acest fenomen.