Turneele de jocuri electronice online

Turneele de jocuri electronice online

Ce tipuri de turnee de jocuri electronice există?

Puteți lua parte la un turneu online care este limitat în timp. Fie există o taxă de înscriere, fie este complet gratuit – freeroll. Dacă întâlniți așa-numitul turneu de recumpărare (rebuy), acest lucru înseamnă că puteți cumpăra jetoane suplimentare pentru a obține un anumit avantaj.

Totuși, veți avea această șansă doar atunci când nu mai aveți multe jetoane. Această condiție nu se aplică turneelor cu adăugire (add-on tournaments), unde participanții pot cumpăra jetoane suplimentare după ce expiră un timp predeterminat.

Turneele de jocuri electronice online sunt ușor de înțeles

Turneele de jocuri electronice online sunt ușor de înțeles și – spre deosebire de alte turnee online – nu este nevoie de abilități, tehnici sau strategii speciale.

Înainte de începerea turneului, vă puteți seta limita – cât sunteți dispus să pariați. Veți avea control absolut asupra câștigurilor și pierderilor dvs.

Turneele de jocuri electronice online oferă jucătorului o șansă mai bună de câștig, comparativ cu jocurile electronice online standard. Câștigătorul câștigă întotdeauna întregul jackpot. Cu alte cuvinte, în cazul unui turneu care implică 50 de jucători, aveți o șansă de 1:50 de a câștiga premiul cel mare. De obicei, asemenea șanse sunt doar vise.