Cele mai recomandate moto cositoare

Cele mai recomandate moto cositoare

Este important sa realizam ca nu toate cositoare sunt create la fel si trebuie sa aveti cositoarea exacta pentru fiecare tip de gradina. In afara de faptul ca unele cositoare sunt mult mai usor de utilizat decat altele, cositoare diferite au, de asemenea, un impact diferit asupra modului cum gradina ta va arata.

De exemplu, cositoarele de gazon de echitatie ieftine, daca nu sunt corect intretinute, de fapt, ar putea deteriora iarba dumneavoastra.

Moto – cositoare pe benzina

Beneficiile importante ale moto-cositoarei pe benzina este ca sunt foarte eficiente, precum si extrem de mobile. O moto-cositoare pe benzina simpla va avea un minim de 3 cai putere atunci cand, o cositoare electrica va avea doar aproximativ 2 cai putere. Aceasta inseamna ca sunt capabile sa taie prin gazon mare, fara sa solicite motorul prea tare, o sarcina pe care o cositoare electrica o va efectua cu putina greutate.

Un alt beneficiu peste o cositoare electrica este faptul ca ele nu au nevoie de un cablu de alimantare care trebuie tarat prin toata gradina. Iar in ceea ce priveste dimensiunea curtii aceasta ar putea reprezenta un inconvenient.

Moto-cositoarele pe benzina sunt disponibile atat in motoare cu doi timpi, precum si in patru timpi. Cele cu doi timpi tind sa fie mai eficiente, mai ieftine si pot fi utilizate in aproape orice locatie.

Pe de alta parte, acestea sunt, de asemenea, mai zgomotose, mai putin eficiente din punct de vedere al combustibilului, si nu sunt la fel de durabile din cauza motorului cu turatii excesive. In plus, au nevoie de combustibil amestecat cu ulei inainte de utilizare, astfel incat motorul sa fie lubrifiat.

Moto- cositoarele cu motoare in patru timpi, in contrast nu sunt la fel de puternice, dar includ un reservor de petrol si nu trebuie sa aiba benzina amestecata cu ulei.