Cositoare pentru tractor

Cositoare pentru tractor

Dupa ce ati citit manualul de utilizare al cositoarelor pentru tractor, veti intelege pe deplin toate caracteristicile cositoarei dumneavoastra, va trebui sa faceti fata in cele din urma sa va luati inima-n dinti si sa folositi de fapt, cositoarea pentru tractor . Ce mai astepti? Speriat?

Sigur, mersul cu o cositoare tractor poate fi intimidant, deoarece exista multe parti in miscare la care sa va ganditi si poate chiar sa va faceti griji, daca esti genul care se ingrijoreaza foarte mult, in timp ce folositi o cositoare pentru tractor.

Cu unele practici si tehnici adecvate de siguranta, veti deveni un adept al cositoarelor pentru tractor, folosind tractorul dumneavoastra de gazon in conditii de siguranta si eficienta. Aceasta este mai eficienta decat o motocositoare, insa si modul de utilizare este diferit, fiind conceputa pentru parcele mai mari.

Cititi complet manualul utilizatorului al tractorului dumenavoastra

Cu ajutorul manualului veti invata despre ceea ce face fiecare buton, parghie si dispozitiv. Citind mai intai despre cositoare, veti sti ce sa faceti si sa aveti o idee despre produs inainte sa ajungeti sa il utilizati.

Uita-te la schimbatorul de viteze pentru a va asigura ca este in neutru. Uita-te la maneta cositoarei pentru tractor pentru a asigura lamele sunt dezactivate. Porniti motorul tractorului daca este o masina de tuns pull-start sau stati pe scaun si rotiti cheia pentru a porni tractorul pentru gazon.

Impingeti ambreiajul si mutati maneta de viteze intr-o treapta scazuta precum vitezele 2 sau 3. Lasa incet ambreiajul si permitetii cositoarei pentru tractor sa se deplaseze usor inainte. Tine-ti mainile pe partile laterale ale volanului astfel incat sa puteti intoarce in orice moment.

Exersati mersul pe o panta. Atunci cand sunteti pe teren plat, tine corpul in centrul scaunului. Cand sunteti pe o panta, intotdeauna inclina-l spre panta. Pentru dealuri foarte abrupte, abordati-le de pe cap. Pentru pante usoare, conduceti in paralel cu ele, dar trecerea de jos in scaun si trecerea greutatea corpului spre partea superioara a dealului pentru a preveni cositoarea pentru tractor sa se rastoarne. Studiati manualul proprietarului a cositoarei pentru tractor pentru detalii si limite. Unele dealuri sunt prea abrupte pentru a face fata in orice mod