Cadita pentru Pedichiura

Cadita pentru Pedichiura – Accesoriul tau prefera de ingrijire

Multe saloane si spa-uri ofera servicii de ingrijirea a unghiilor, cum ar fi manichiura si pedichiura. Daca sunteti pe cale de a infiinta o astfel de afacere, poate va intrebati ce tipuri de mobilier sa achizitionati si ce accesorii pentru manichiura si pedichiura.

Mobilierul standard nu se poate folosi, ci trebuie numai mobilier de specialitate. La fel si in cazul accesoriilor, printre care se numara si cadita de pedichiura. O cadita de pedichiura poate fi achizitionata la preturi foarte scazute.

Cadita pentru pedichiura

O cadita de pedichiura poate veni impreuna cu scaunul pentru pedichiura sau poate fi achizitionata separat. Varietatea de modele de cadita de pedichiura este una foarte mare. O sa intalniti modele cadita de pedichiura grupate in functie de dimensiuni, adancime, materiale, forma etc.

Unele modele de cadita au chiar caracteristici suplimentare, care pot creste pretul acestora. Cu toate acestea, o cadita de pedichiura trebuie sa fie aleasa in concordanta cu rolul salonului.

Astfel, daca detineti un salon de infrumusetare unde se practica pedichiura, manichiura si, eventual coafura, nu va trebuie o cadita de pedichiura scumpa cu functii sau caracteristici suplimentare.

Este necesar numai un scaun de pedichiura si o cadita de pedichiura simpla, de dimensiune si adancime universala. In cazul acesta accentul cade pe echipamentele si instrumentele folosite pe ingrijirea unghiilor si mai putin pe o cadita de pedichiura.

In cazul unui salon spa lucrurile stau diferit. La un salon spa femeile vin pentru a se rasfata, a scapa de stres si pentru a se simti bine. Fiecare detaliu conteaza, chiar si stilul si forma de la cadita de pedichiura.

La un salon spa o cadita de pedichiura trebuie sa fie deosebita, stralucitoare. O astfel de cadita de pedichiura poate fi fabricata din ceramica, materiale acrilice sau chiar cristal. Unele saloane folosesc o cadita gonflabila. Intotdeaua cadita de pedichiura trebuie sa arate bine si curat.

La saloanele spa adesea se foloseste o cadita de pedichiura care sa aiba functii si caracteristici suplimentare. Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta masajul sau hidromasajul.

Pentru reducerea tensiunii musculare si arteriale se pot adauga in apa din cadita de pedichiura uleiuri speciale. De asemenea, se pot adauga in cadita de pedichiura pietre vulcanice pentru relaxare si detensionare psihica. O cadita de pedichiura dintr-un spa poate avea si flori parfumate in interior