Combina agricola John Deer

Combina agricola John Deer – Totul despre aparitia acesteia

Deere & Company, fondata in 1837 (numita colectiv John Deere), a ajuns de la un magazin cu un singur om fierar intr-o corporatie care astazi are afaceri in intreaga lume si are mai mult de 50.000 de angajati.

Compania continua sa fie ghidata, asa cum a fost inca de la inceputurile sale, de esenta fondatorul sau: integritate, calitate, angajament si inovatie.

Cum este organizata

John Deere este formata din trei segmente importante de afaceri (agricultura si gazon, constructii si silvicultura, si de credit).

Aceste segmente, tmpreuna cu operatiunile de sprijin cu piese si a sistemelor de putere, se concentreaza sa ajute clientii sa devina mai productivi, deoarece ajuta la tmbunatatirea calitatii vietii pentru oamenii din intreaga lume. Produsele si serviciile companiei sunt distribuite prin reteaua de dealeri John Deere.

Agricultura si gazon – Combina agricola John Deere este liderul producatorilor mondiali de echipamente agricole. De asemenea, compania produce si comercializeaza in America de Nord o gamaa mai larga de tractoare pentru peluze si gradina, cositoare, echipamente pentru terenuri de golf si alte produse alimentare in aer liber.

John Deere ofera echipamente de irigare si aprovizionarea pepinierei profesionistilor de peisaj de serviciu pe teritoriul Statelor Unite.

Constructii si silvicultura – Compania este primul producator mondial de echipament forestier si este un important producator de echipamente de constructii din America de Nord.

Credit – John Deere credit este una dintre cele mai mari companii pentru finantarea echipamentelor din SUA, cu mai mult de 2,4 de milioane de conturi si un portofoliu gestionat de aproape 23 miliarde dolari (in SUA).

In plus fata de oferirea finantarilor cu amanuntul, cu ridicata si de leasing pentru a facilita vanzarea combinelor agricole John Deere, de constructii si forestiere, si echipamentele comerciale si de consum, John Deere de credit ofera, de asemenea credite de operare pentru agricultori, de asigurare a culturilor (ca un agent de Management General), si finantari pentru energia eoliana. Astazi, John Deere credit are aproximativ 1.900 de angajati in intreaga lume si opereaza in 19 tari