Ventuze din silicon pentru masaj – intrebari si raspunsuri

In acest material vorbim despre ventuze din silicon pentru masaj. Avand in vedere faptul ca acestea reprezinta o recomandare a vedetelor, ne-am descis sa analizam putin subiectul si sa va raspundem la cele mai frecvente intrebari referitoare la tratamentul cu ventuze silicon.

ventuze silicon tratamentIntr-adevar, ventuzele pot fi de mai multe feluri. Insa, dintre toate, cele confectionate din silicon se dovedesc alegerea cea mai inteleapta. In plus, ele nu sunt scumpe si pot fi aplicate direct pe piele, fie acasa, fie in centrele spa de profil.

Drept urmare, este timpul sa va aducem lamuriri cu privire la aceste remedii atat de bune pentru sanatate.

Top intrebari legate de ventuze din silicon pentru masaj – afla raspunsurile de care ai nevoie

Sunt aceste ventuze din silicon pentru masaj toxice pentru pielea mea? Aceasta este o intrebare pe care o primim adesea de la femeile care se tem ca ventuzele ar putea avea efecte adverse, ajungand sa provoace alergii, roseata, negrituri sau altele asemenea. Insa, in general raspunsul este nu. Doamnele si domnisoarele care aleg un asemenea tratament, nu au de ce sa se teama. Ventuzele nu sunt absolut deloc toxice pentru organism.

Sunt ventuzele de silicon  o investie scumpa? Daca alegeti magazine de profil, care se ocupa de comercializarea accesoriilor pentru masaj, nu. In plus, fiti atenti si urmariti ofertele. Sunt o multime de care va puteti bucura, mai ales in preajma sarbatorilor.

Care este, mai exact, utilitatea ventuzelor din silicon? In primul rand, acestea sunt folosite pentru a combate celulita, o problema estetica pentru foarte multe doamne si domnisoare, indiferent daca ea apare pe picioare sau abdomen. In al doilea rand, in functie de tipul de ventuze ales, acestea pot fi aplicate si pe frunte, pentru a scapa de riduri, pe coapse, pe picioare sau in orice alte zone cu probleme. Ventuzele pun circulatia sangelui in miscare, ajutand la combaterea blocajelor. In plus, ele sunt un remediu bun si impotriva racelii.

De cand exista acest tratament pe baza de ventuze? Ventuzele in sine sunt folosite de mii de ani, ele fiind mai intai intrebuintate in medicina chinezeasca. Insa, daca ne referim la cele din silicon, acestea reprezinta un remediu mai modern, fiind intrebuintate in special in centrele spa si in cele de wellness.

Care este diferente in un set de ventuze din silicon pentru masaj si unele din sticla? Cele din sticla necesita ardere. Practic, o bucata de material este imbibata in alcool, iar aceasta este aprinsa pentru a elimina oxigenul dinauntrul ventuzei. Putem spune, asadar, ca cele din sticla sunt mai greu de aplica. Ele necesita atentie la detalii, fapt care le face sa fie adesea o optiune pentru cei care lucreaza in centre spa.

Ce putem face daca pielea ne este inrosita de ventuze? Este foarte simplu. Aplicam o crema hidratanta care combate roseata. Aceasta are rolul de a calma instant pielea si de a o hidrata corespunzator. In orice caz, nu trebuie sa ne sperie.

Putem imprumuta ventuzele unei persoane apropiate? In niciun caz. Din motive de igiena, nu este recomandat sub nicio forma ca acestea sa fie instrainate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.