Philips 43PUS6162/12

In momentul de fata, pe piata se regasesc o multitudine de modele de smart tv-uri ultra performante si care prezinta totodata designuri absolut spectaculoase. Cu toate acestea, in ultimele luni de zile, printre preferatele modele de televizoare ale clientilor se numara Smart Philips 43PUS6162/12. Acest lucru nu e datorat doar de accesibilitatea pretului la care poate fi achizitionat, ci si de specificatiile si aspectul sau elegant.

Despre Philips 43PUS6162/12

Celebrul brand Philips este cunoscut pe piata in Romania, si nu numai, pentru modelele de produse electrocasnice de o calitate superioara, ce prezinta designuri absolut spectaculoase, care insa se pot si achizitiona la preturi extrem de avantajoase. Smart tv-urile nu mai sunt un moft acum, caci in majoritatea locuintelor se afla unul.

Televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 se afla in topul celor mai bine vandute modele de smart tv-uri de pe piata in anul precedent, si se pare ca inclusiv 2018 reprezinta un an foarte bun pentru acest model pentru ca inca se afla in topul preferintelor clientilor.

Caracteristicile de top ale televizorului Smart Philips 43PUS6162/12

Philips-43PUS616212Smart tv-urile sunt la mare cautare in ultimul timp, asta nu doar datorita pretului sau accesibil la care poate fi achizitionat, ci si a functiilor inteligente pe care le prezinta. Modelul de televizor Smart Philips 43PUS6162/12 se afl ain momentul de fata in topul preferintelor clientilor. Acesta ne incanta cu o tehnologie speciala HDR 4K, insa si cu o serie impresionanta de caracteristici speciale.

Printre cele mai indragite caracteristici ale acestui dispozitiv se numara: Browser Web, Inregistrare USB, Autodetectare dispozitive Philips, Client MultiRoom, YouTube, HbbTV, Certificat Wi-Fi Miracast, Expert de conectare dispozitiv, Expert de instalare retea, Expert de configurare a setarilor, Expert pentru actualizarea firmware-ului, precum si multe altele.

Acest model impresioneaza extrem de placut nu doar prin design, ci mai ales prin calitatea imaginii. Acest model are o rezolutie de 4 ori mai mare spre deosebire de cea a unui tv Full HD. Fiind dotat si cu tehnologia unica de upscalling Ultra Resolution, calitatea si claritatea imaginilor este de necontestat. Ca si caracteristici superioade de imagine, important de mentionat sunt Micro Dimming, 700 PPI, Natural Motion, HDR Plus si Pixel Plus HD. Imaginea extraordinar de buna nu e datoreaza doar acestor caracteristici, ci si a diagonalei ecranului care e de 108 cm, alaturi de super rezolutia Ultra HD / 4k de 3840 x 2160 pixeli.

Inclusiv atunci cand vine vorba de conectivitate, televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 impresioneaza extraordinar de placut. Acesta beneficiaza de Wi-fi integrat, de LAN, Audio in, Slot CI+, iesire audio digitala (optica), doua intrari USB, Minijack casti, insa si 3 porturi HDMI.

Acest model este, de altfel, recomandat pentru incaperile spatioase, caci dimensiunile smart tv-ului fata stand sunt de 971.3 x 563.53 x 77.3 mm (W x H x D), iar cu stand de 971.3 x 626.4 x 212.06 mm (W x H x D).

In plus, la pachet cu acesta sunt incluse si 3 accesorii esentiale: cablu de alimentare, telecomanda si un manual de utilizare.

Asadar, televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 ofera posibilitatea oricui de a se conecta mai rapid la internet si de a vizualiza filmele sau serialele favorite la o calitate superioara.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *