Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX: alege NeoFrost

Combinele frigorifice din oferta actuala a unui magazin de aparate electrocasnice pot sa-ti ofere foarte multe avantaje, tinand cont de nevoile pe care poti sa le ai de la un astfel de produs. Daca vrei un model cu un volum mare, un consum mic de energie si multe functii atractive, modelul de combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX e cel pe care te poti baza.

Beko RCNA365E20ZXAceasta combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX are un volum net total de 309 litri; 212 litri apartin de frigider si 97 de litri de congelator. Volumul brut total este de 365 de litri. Afisajul utilizat este de tip LCD.

Pentru ca dispozitivul urmeaza sa stea permanent in priza, trebuie sa ai grija ca acesta sa nu fie un mare consumator de energie electrica. Cu acest produs, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca are un consum de numai 331 de Wh pe an, ceea ce incadreaza aparatul in clasa de eficienta energetica A+, fiind cu peste 20% mai bun ca un produs asemanator care face parte din clasa A.

Congelatorul si frigiderul

Modelul de combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX dispune de un frigider si de un congelator. Frigiderul are doua rafturi fabricate din sticla si trei suporturi pe usa, la care se adauga si un compartiment special pentru fructe si legume. Congelatorul are trei compartimente si prezinta o capacitate de congelare de cinci kilograme in 24 de ore.

Dispozitivul acesta are un aspect foarte placut, deoarece are culoarea inoxului, produsul fiind si creat din acest material. Mai mult, inoxul folosit nu este cel clasic, ci cel de tip antiamprenta. Deschiderea standard se face pe partea dreapta. Totusi, acest lucru s-ar putea sa nu convina tuturor oamenilor, din cauza spatiului din bucatarie, de aceea, produsul dispune de optiunea de usi reversibile, adica le poti schimba sensul de deschidere. Manerul sau este orizontal integrat. Iluminarea interiorului se face prin tehnologia LED.

Aceasta combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX are mai multe functii si sisteme foarte importante si atractive, printre care s-ar putea mentiona macar functia de super congelare, cea de super racie, un sistem antibacterian, un filtru contra mirosurilor neplacute, precum si includerea sistemului de racire NeoFrost, compartimentul de zero grade Celsius si compartimentul EverFresh+, dar si functia de ionizare IonGuard.

Ca accesorii, combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX include o tava pentru gheata, un suport pentru oua si un suport pentru sticle. Modelul are un singur compresor. Clasele climatice corespunzatoare acestuia sunt SN – T. Autonomia aparatului e de 21 de ore, adica poate sa functioneze aproape o zi intreaga la aceeasi temperatura, chiar si fara sa se afle in priza, pastrandu-ti alimentele proaspete sau congelate in toata aceasta perioada.

Dimensiunile aparatului sunt de 185.3 x 59.5 x 65 de centimetri (I x L x A), iar nivelul de zgomot atins este de 43 de decibeli, facand aparatul sa fie destul de silentios.

Concluzii

O combina frigorifica de calitate este una care ti se potriveste nevoilor tale si, daca aceasta combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX se pliaza pe ceea ce vrei tu de la un astfel de aparat, atunci, nu ai niciun motiv sa nu o cumperi chiar acum, mai ales ca are si un pret foarte mic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.