Cavalli

Totul despre ochelarii de soare Cavalli

Roberto Cavalli este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentati designeri de renume mondiali in universului modei. Eticheta lui excentrica este ilustrata in special cu utilizarea de piele, blana si culori explozive.

La inceput, marca rebela a fost asociata in principal cu denim si piele. Cand Brigitte Bardot a devenit un fan inrait al etichetei, designul Cavalli a devenit din ce in ce mai dorit. Neortodox si experimental, factorul de soc al modelelor Roberto Cavalli este unul dintre aspectele cele mai placute ale imbracamintei si accesoriilor.

In anii 90, casa de moda italiana a avut un impact urias pe scena modei. Utilizarea imprimarii de animale, geci de piele si paltoane incrustate cu cristale a dus brandul catre un succes mondial. Atunci cand atat Madonna cat si Kate Moss au devenit mari fani ai designerului, eticheta a devenit un pretendent important in industrie. Prima linie masculina, Just Cavalli, a fost lansata la scurt timp dupa. Aceasta linie, impreuna cu colectiile Angels si Freedom s-au concentrat asupra tinerilor si clientelei trendy.

Ochelarii de soare Cavalli reprezinta un punctul de maxim in moda. Ochelarii de soare Cavalli exprima forma, stilul si eleganta care au facut din Cavalli un lider de moda de ani de zile. Ochelarii de soare Cavalli sunt bine realizati, in minte cu moda, functia, si eleganta.

Ochelari de soare Cavalli ofera calitate, pret rezonabil si nuante multiple. Colectia ochelarilor de soare Cavalli vine in modele elegante menite sa se potriveasca oricaror gusturi. Ochelari de soare Cavalli sunt facuti pentru cei cu gust unic. Ochelari de soare Just Cavalli dispun de un design elegant si sunt considerati unii din cei mai buni si de calitate ochelarii de soare si rame din industria de ochelari.