Ochelari de soare Cerruti

Ochelari de soare Cerruti – Merita cumparati acesti ochelari?

Eticheta italiana , Cerruti, a inceput proiectarea hainelor exclusiv pentru barbati, inainte ca mai tarziu sa se axeze si pe accesorii si cosmetice. Cerruti ofera barbatilor si femeilor un mod de a iesi in evidenta si sa se exprime in stil. Dupa succesul din gamele sale „”prêt-à-porter””, fondatorul, Nino Cerruti adauga un numar de linii de marci difuze: Cerruti Brother, jeans Cerruti, Cerruti Arte, precum si o colectie de parfumuri.

Citeste si: Totul despre ochelarii de soare Cerruti

Ramele de ochelari Cerutti se estompeaza in forme dreptunghiulare, mai mult, reduse in dimensiunile lor. In ceea ce priveste materialele, dominante sunt combinatiile de metal-plastic. Partile pline si goale creaza un efect de „”cut-out””. „”Strass”” face puncte neobisnuite de lumina. Ruteniului si paladiu prevaleaza in cadrul ramelor metalice.

Placi de metal, uneori cu o setare strass, sunt un suport pentru logo-ul Cerutti si pentru crearea decoratiunilor geometrice. Materiale plastice creaza un design nemaintalnit. Albastru, Havana maro si rosu sunt culori plasate langa traditionale negru si maro, chiar potrivit cu tonuri de ruteniu si paladiu metalic.