Este util prezervativul sau nu?

Atunci cand este vorba de relatii intime, raspunsul este cu siguranta “da”! Si asta, indiferent de sexul pe care tu il practici. Sunt multi care se intreaba daca are vreun sens si daca nu „strica” placerea.

Ei bine, nici nu poate fi vorba de asa ceva, daca tu vei alege prezervativul care ti se potriveste si care raspunde nevoilor tale personale.

Care este scopul unui prezervativ?

Ceea ce trebuie sa ai mereu in vedere este faptul ca telul unui prezervativ este de a te proteja de boli, in primul rand. In al doilea rand, poate proteja, chiar daca nu 100%, de sarcinile nedorite. Cred ca ai auzit de bolile cu transmitere sexuala si de ceea ce pot face!

Sa iti vorbesc de HIV sau SIDA? De la an la an se imbolnavesc tot mai multi oameni, barbati si femei, care au ales sa nu foloseasca prezervativul atunci cand au relatii intime vaginale, anale sau orale.

SIDA este una dintre cele mai cumplite boli care exista si care vor exista vreodata! Este o boala distruge sistemul imunitar si, daca nu se ia tratamentul la timp, poate sa duca la deces. Este o afectiune cronica si, chiar daca nu se poate vindeca, poate fi tinuta sub control!

Alege sa ramai sanatos!

Intrebarea este de ce sa risti? De ce sa nu folosesti prezervativul? Nici tu si nici partenera ta nu aveti de unde stii cat sunteti de sanatosi. Cand este ultima oara cand v-ati facut analizele? De unde stiti daca nu sunteti chiar acum bolnavi?

Nu ma refer la HIV, neaparat! Insa, exista o gama intreaga de boli cu transmitere sexuala care nu au simptome evidente decat in stadii avansate. Nu este mai intelept sa folosesti un prezervativ? Este atat de simplu de folosit si nici nu il vei simti ca il porti!

Sa nu te gandesti ca te va incomoda! Daca este marimea potrivita si daca l-ai asezat corect, momentul tau intim va fi la fel de „fierbinte”; poate chiar mai fierbinte, daca ai ales un prezervativ mai „special”, cum sunt cele cu striatii.

Cred ca iubita ta iti va fi extrem de recunoscatoare daca vei alege acest tip de prezervative! Ce poate fi mai fain decat sa o simti sub tine cum vibreaza de placere? Nu exista senzatie mai faina ca cea in care iti vezi partenera  ca se simte femeie atunci cand este cu tine!

Asadar, sper ca nu mai ai niciun dubiu daca prezervativul este util sau nu! Este si te ajuta sa ramai sanatos! Tine minte ca, la fiecare contact intim pe care tu il ai, sa folosesti „caciulita de cauciuc”, pentru ca:

  • Este flexibil si comod;
  • Usor de utilizat;
  • Te protejeaza atat pe tine, cat si pe partenera!