Urmăriți jackpotul

Vreți să câștigați mulți bani? Urmăriți jackpotul!

Doriți să câștigați o sumă mare de bani? Vă încercați norocul la loto? Mai bine încercați jocurile electronice online. Nu este nerealist să urmăriți jackpotul la jocurile electronice online.

Acest lucru este confirmat de povestea unui suedez care a câștigat acum cel de-al doilea jackpot de un milion de euro din viață, jucând la cazinoul online Betsson.

Se poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă. Dar el poate nici n-a visat că i se poate întâmpla așa ceva atunci când a început să joace jocuri electronice online pe internet. Întâi, din senin, a câștigat unul dintre cele mai mari jackpoturi din cazinoul Betsson de anul trecut, la năbădăiosul joc Hall of Gods.

Acest joc electronic online este de mult timp foarte popular, poate și datorită jackpotului său progresiv extraordinar. Acesta crește foarte rapid și este aproape întotdeauna mai mare de 1 milion. Iar aceasta este, într-adevăr, o sumă mare.

Dar mai mult, în seara zilei de luni, 12 mai 2014, suedezul a rotit maneta jocului video electronic Arabian Nights. Și nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze. A câștigat al doilea jackpot de un milion de euro din viață, de data aceasta în valoare de 1.800.000 euro. Nu putem decât să-l felicităm și să vă dorim și dvs. noroc data viitoare.

Care a fost reacția norocosului? După al doilea câștig, el a spus: „Este pur și simplu incredibil.” Și a continuat cu o glumă: „Poate data viitoare câștig jackpotul la Hall of Gods.” De ce nu? Jackpotul curent este de aproape 7.000.000 euro.

Cât de des se câștigă jackpoturi într-un cazinou online?

Dacă sunteți de părere că un jackpot într-un cazinou online este ceva foarte ieșit din comun, vă înșelați. Doar săptămâna aceasta, în cazinoul Betsson au fost câștigate jackpoturi în valoare de două milioane de euro, al doilea în valoare de 367 407 euro, jucând Jazz of New Orleans pe un telefon mobil.

Încă vă mai gândiți să câștigați mulți bani la loterie?

În următorul articol discutăm despre motivul pentru care este mult mai probabil să câștigați un jackpot la un cazinou online decât un premiu la loterie.