marirea-buzelor

Despre marirea buzelor cu acid hyaluronic

Buzele pline, carnoase sunt dorite de toate femeile si admirate de toti barbatii. In unanimitate s-a recunoscut ca femeile cu buze pline sunt mai atragatoare, insa, trebuie sa existe o limita si un echilibru cu celelalte puncte principale ale chipului. Pentru ca nu toate femeile au norocul de a se naste cu buze pline ca ale Anegelinei Jolie, multe dintre ele apeleaza la tot felul de trucuri pentru a le obtine. Puteti folosi cateva mici trucuri de machiaj sau pentru rezultate mai spectaculoase si mai durabile, puteti apela la un chirurg esthetician. Exista si mariri de buze permanente, prin implanturile cu silicon, insa, cea mai frecventa metoda este cea a injectiilor cu acid hyaluronic.

O seringa cu acest acid costa intre 200 si 300 euro si, mai ales pentru o prima marire, este suficienta. Este recomandat sa nu va mariti buzele foarte mult din prima, ci sa injectati substanta treptat. Dupa prima injectare, asteptati cam doua saptamani si puteti merge la retus, pentru o noua injectare, in cazul in care nu sunteti multumita de volumul buzelor. In timpul procedurii, buzele se inrosesc si se umfla si nu va puteti da seama exact cum vor arata. Dorinta de e avea buze cat mai pline este inselatoare si de multe ori impinge femeile sa-si doreasca tot mai mult si, in final, sa cada in penibil.

Rolul interventiilor estetice de acest gen este sa corecteze anumite defecte, sa scoata in evidenta anumite calitati sau sa echilibreze proportiile fetei. Orice exagerare va da peste cap armonia chipului, iar rezultatul va fi unul dezastruos. De aceea, cel mai bine este sa alegeti cu grija medical la care veti face interventia. Nu va lasati induse in eroare de pretul mai mic sau de vreo oferta atragatoare. In acest tip de interventie estetica maiestria medicului este foarte importanta. El trebuie sa vada proportiile chipului dumneavoastra sis a injecteze acolo unde este necesar, pentru a armoniza totul.

Ce trebuie sa faceti inainte de marirea buzelor cu acidul hialuronic

Inainte de procedura este indicat sa nu beti cafea pentru ca anestezicul local sa isi faca mai bine efectul. De cele mai multe ori, se foloseste o crema care amorteste zona buzelor si nu un anestezic foarte puternic. Procedura este putin dureroasa, insa depinde de fiecare persoana, cum poate suporta durerea. Nu este dificila, nu dureaza mult ( cam 30-40 minute) si este minim invaziva.

Dup ace s-a terminat injectarea, ar fi indicat sa nu se foloseasca machiaj in ziua aceea. Intepaturile se pot infecta. Se recomanda folosirea unei pudre de baneocin si a unei ape termale, cam la doua ore, pe tot parcursul zilei. Buzele trebuie sa fie permanent hidratate, de aceea se recomanda utilizarea unui unguent gras, de fiecare data cand acestea se usuca. De fapt, este foarte important sa aveti mereu balsam de buze sau o crema care sa le hidrateze, pentru ca asta ajuta la prelungirea duratei de viata a interventiei. Acidul hyaluronic se retrage cam in 6 luni complet, insa, de pe la 3 luni incep sa se observe micsorarile.

Este bine de stiut ca daca repetati procedura o data la 3 luni de exemplu, cantitatea pe care va trebui sa o injectati va fi tot mai mica, pentru ca deja mai aveti in buze o parte de la injectarea trecuta. Imediat dupa injectare, timp de 24 de ore nu aveti voie sa va sarutati sau sa va suprasolicitati buzele. Acidul inca sa se aranjeaza si orice presiune aplicata pe buze poate duce la deplasarea acestuia intr-o directive gresita.

Per anasamblu, este o interventie care merita pentru ca poate adduce schimbari foarte benefice fizionomiei fiecarei personae. Insa, nu uitati ca intotdeauna functioneaza cel mai bine princpiul less is more!