Bluzele din dantelă

Bluzele din dantelă – Mai sunt la modă?

In anii 70 un item foarte popular erau bluzele din dantela, dupa trecerea modei de la acea perioada oamenii au uitat de bluze din dantela. Pana acum 2 ani, cand moda de bluze din dantela a revenit in forta.

Intr-un spectacol de texturi, imprimeuri si stil, designerii au adus pe podium modele purtand bluze din dantela. Sezoanele de primavara-vara si toamna-iarna din 2022, cand vintage-ul se poarta in orice colt al lumii au promovat si mai mult purtarea de bluze din dantela.

Modele de bluze din dantela

Oscar de la Renta si Valentino au trecut rapid de la rochii din dantela si matase la bluze din matase. Insa, cei doi au trecut de moda si de pragul anilor 70 si vintage si au adus ceva inedit la vestimentatia cu bluze din dantela. Astfel, cei doi au promovat purtarea de bluze din dantela impreuna cu o pereche de pantaloni de piele. De aceea in creatiile celor doi designeri o sa intalniti frecvent aceste outfituri alaturi de cizme inalte si lungi.

Aceste modele de bluze din dantela sunt intradevar frumoase, insa daca nu sunt purtate corespunzator ele risca sa cada in banal. Inainte de a pleca la o petrecere sau pur si simplu in oras, la o plimbare purtand bluze din dantela este necesara citirea unor sfaturi si reguli de purtare. Dantela este un material sensibil si delicat, care se poate degrada si rupe foarte usor.

Este important sa purtati bluze din dantela strategic, in sensul ca nu este indicat sa purtati bluze din dantela alaturi de o fusta de blugi sau din in sport. Aceste bluze din dantela isi pierd tot farmecul daca nu sunt purtate corect. Alaturi de o fosta conica, dreapta sau creion, aceste bluze din dantela dau un aer mai sofisticat tinutei. Chiar si alaturi de o pereche de jeansi clasici sau evazati, multe bluze din dantela tind sa dea mai mult stil si originalitate purtatoarei.

Foarte multe femei gasesc acele bluze din dantela neagra mai potrivite

Foarte multe femei gasesc acele bluze din dantela neagra mai potrivite pentru cocktail-uri sau petreceri, insa designerii ne anunta ca nuantele nude de bluze din dantela sunt mai potrivite pentru a atrage toata atentia celor din jur. Cu o pereche de pantaloni eleganti, aceste bluze din dantele pot deveni un top perfect la o tinuta office. Pentru ca multe bluze din dantela sunt ele insele bijuterii, nu este necesara purtarea de accesorii alaturi de bluze din dantela.