haos de craciun

Haos de Craciun

Cu toate ca mai este o luna pana la Craciun, filmul pe care am ales sa il vad saptamana trecuta in avanpremiera la cinematograf, Haos de Craciun,  m-a facut sa mi se faca si mai dor de Craciun si intreaga sa atmosfera.

Haos de Craciun este o comedie care respecta cea mai importanta traditie a Craciunului si anume: indiferent cat de departe ai fi de familia ta, sarbatorile de iarna trebuiesc facute in familie.

Dupa cum va spuneam si un pic mai sus, pe acelasi principiu merge si Charlotte Cooper (DIANE KEATON) care isi doreste sa aiba parte de un Craciun perfect alaturi de familia sa macar anul acesta. De mai bine de patru generatii Charlotte isi doreste un astfel de Craciun insa niciodata nu s-a intamplat ca totul sa iasa perfect.

Sam Cooper (JOHN GOODMAN) a fost si anul acesta de acord cu dorinta sotiei sa nu dea familiei vestea trista ca s-au despartit, fix de Craciun.

Fiica familiei, Eleanor (OLIVIA WILDE), o scriitoare care nu are de lucru si care a fost tradata de iubitul ei, isi omoara timpul pe aeroport incercand sa evite dezamagirea inevitabila a familiei ei in legatura cu faptul ca nu are o relatie stabila. Ceea ce gaseste pe aeroport este pachetul perfect, soldatul Joe (JAKE LACY), care se afla la un zbor anulat din cauza zapezii distanta de a-si vizita familia inainte de a pleca in misiune.

Mai multe despre acest film nu o sa va povestesc, ci o sa va invit sa mergeti sa-l vizionati. Haos de Craciun a aparut in cinematografele din Romania de vineri, 27 noiembrie.

Nu mai stati pe ganduri si mergeti la cinema pentru ca o sa va placa foarte tare. Credeti-ma pe cuvant, o sa va indragostiti de Rags, labradorul familiei